З Житомирської області прийшли вельми тривожні новини. Поліцейські повідомляють, що через ножове поранення загинув 41-річний житомирянин. Правоохоронці з'ясували, що події передував жорсткий побутовий конфлікт між батьком і сином.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих поліцейських.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

За інформацією копів, від медиків надійшло повідомлення приблизно о 19:00. На місці поліції вдалося з'ясувати, що 41-річний чоловік помер у квартирі. Незадовго до цього між ним і його 70-річним батьком виник конфлікт на ґрунті тривалих неприязних відносин. У розпал емоцій пенсіонер завдав смертельного удару синові.

Поліція вилучила з місця події низку речових доказів і затримали старшого чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КК України. Він визнав свою провину. А ось вже 22 березня затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом пропала юна красуня в чорній куртці, батьки божеволіють — особливі прикмети та фото.

Як повідомляв Знай.uа українські заробітчани попалися на порушенні карантину в Польщі – не виглянули у вікно.

Знай.uа писав, як діють італійські багатії під час епідемії, на відміну від жадібних українських олігархів.