У середу, 25 березня, по всій Україні погода буде сухою, але прохолодною. Вдень ймовірний сильний вітер, а вночі температура повітря опуститься до -7 градусів. Вдень буде від +3 до +8 градусів тепла.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Найтепліше буде в Криму і на Херсонщині – від +7 до +9 градусів. При цьому найхолодніша погода очікується на Львівщині – від +4 до +6 градусів.

Вітер буде північно-східний, 5-10 метрів на секунду. На Півдні України пориви вітру можуть досягати штормових.

У Києві в середу вдень Діденко обіцяє +5 +7 градусів тепла, а вночі – -3 -5 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Ось так виглядає наш сонячний антициклон зараз, на свіжому фото з космосу - фото 1. А так, карта 2, - цей же антициклон...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 24 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

25 березня вшановується пам'ять преподобного Феофана, сповідника Сігріанського і Григорія, Папи Римського. До цього дня активно сходить сніговий покрив, ґрунт повністю відтаює. У давнину помітили: якщо туман, то буде великий врожай льону та конопель.

погода на 25 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.