Відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер поширив у своєму Facebook кумедне фото, на якому можна побачити ситуацію в продуктовому магазині. На знімку видно покупця з поліетиленовим пакетом на голові, а от маски у нього як раз і немає. Чоловік зайшов купити алкоголь, судячи з того, що в руці він тримає пляшку. До речі, продавець теж відзначилася "засобом захисту" – у неї на голові картонна коробка з вирізаним отвором для очей. Але при цьому вона в гумових рукавичках, але теж без маски.

Просто до Слёз. Харьковская область, наши Дни)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 24 maart 2020

У підписі до кадру Шнайдер написав: "Просто до сліз. Харківська область, наші дні". Треба сказати, що користувачі дуже бурхливо відреагували на таку публікацію блогера. Деякі засумнівалися в достовірності цього фото і вважають його фейком. А інші просто регочуть над цією ситуацією. "Але покупка у нього правильна", "Сумно. Людині треба в магазин, вийшов в тому, що знайшов. Краще так, ніж ті, хто ігнорує всіх і вся", "Українське диво", "Продавець-касовий апарат", "Маячня. Це фото гуляє з лютого місяця і кожен раз в різних містах", - пишуть в коментарях.

Коментарі під постом Шнайдера
Коментарі під постом Шнайдера

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.