Дезінфекція під'їздів, скрін з відео
Дезінфекція під'їздів, скрін з відео

В Україні спеціальні загони почали дезинфікувати під'їзди, ось як це відбувається

Telegram-канал "Інсайдер UA" розповсюдив відео, як дезінфікують під'їзди у багатоповерхівках Дніпра. Однак, як повідомляється, така процедура проходить і в інших українських містах. На відео можна побачити, як працівники відповідних служб в спеціальних костюмах ходять по під'їздах і розпилюють дезінфекційні засоби на входах в будинки.

Глава МЗС Дмитро Кулеба, скріншот з відео
Глава МЗС Дмитро Кулеба, скріншот з відео

Глава МЗС Кулеба вперше віртуально відвідав Німеччину і вирішив долю тисяч заробітчан

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба здійснив свій перший візит на новій посаді в Німеччину. Особливість його полягає в тому, що він проводився віртуально через пандемію коронавірусу в світі.

Грета Тунберг, фото GettyImages
Грета Тунберг, фото GettyImages

Грета Тунберг заявила, що хвора на коронавірус: іпохондрія,PR або справжнє лихо?

Коронавірус не щадить нікого. Ця хвороба вже вразила кількох відомих політиків, акторів, спортсменів і т. д. Однак соціальні мережі сколихнуло останнім повідомлення про чергове зараження. На цей раз COVID-19, здається, вибрав досить неординарну жертву.

Андрій Богдан, скрін з відео
Андрій Богдан, скрін з відео

"Я ще всіх Вас...": Богдан відреагував на чутки про інфікування COVID-19

Андрій Богдан – персона вельми неоднозначна в реаліях України. Його призначення на посаду глави Адміністрації Президента Зеленського викликало чимало шуму, оскільки він підпадав під закон "Про люстрацію". Скандали супроводжували його весь час перебування на державній службі. І тепер з'явилися чутки про те, що Андрій Йосипович заразився на коронавірус. Він на це відреагував своєрідно.

Володимир Зеленський, скрін з відео
Володимир Зеленський, скрін з відео

Зеленський нарахував першу зарплату Єрмаку і останню Богдану – суми спантеличили всіх

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан отримав останню зарплату в розмірі 29,7 тис грн, при цьому перша Андрія Єрмака, призначеного замість нього – 11,6 тис грн. Зарплата Володимира Зеленського за лютий склала менше 28 тис грн, а його прес-секретаря Юлії Мендель – майже 46 тис. грн. Про це йдеться у відповіді Державного управління справами.