В найближчі кілька днів, 25 та 26 березня, в Україні погодні умови порадують м'якою весняною атмосферою. У багатьох регіонах, за прогнозами синоптиків, буде сонячна і ясна погода, однак її можуть зіпсувати сильні пориви вітру і низька температура.

Народний синоптик Наталка Діденко попереджає, що в деяких областях очікується помірний і сильний штормовий вітер.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

"Кличуть його Юрген, він буде визначати суху, переважно сонячну погоду в Україні в найближчі дні. Щільні хмари і опади нас обійдуть. Малоактивний фронт трохи зачепить нашу північну частину, але максимум – збільшення хмарності, про істотні опади не йдеться. Вітер буде завивати з північного сходу, помірний, у південній частині пориви можуть досягати штормових. Температура повітря в найближчу ніч -1 -7 градусів, завтра вдень вже трохи тепліше, +3 +8 градусів, на Півдні до +11 градусів", - написала синоптик.

Захід сонця у Києві, фото: Інформатор
Захід сонця у Києві, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

А ось в Укргідрометцентрі повідомляють, що найхолодніше у найближчу ніч буде на Заході країни. Там очікується від -4 до -7 градусів, вдень прогріється до +4 +7 градусів. На півночі і в центрі України вночі -3 -6 градусів, вдень від +5 до +8 градусів. У південних областях від -3 до +1 градуса, вдень температура коливатиметься від +5 до +9 градусів. На півночі нічна температура повітря становитиме від -3 до 0, вдень від +6 до +8 градусів. В українській столиці вночі -3 ... -5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +5 +7 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус перетворив Київ на безлюдний Чорнобиль, фотограф показав спорожнілі вулиці столиці.

Як повідомляв Знай.uа погода змилується над закритими на карантин українцями, синоптики обнадіяли прогнозом.

Знай.uа писав, Харків перетвориться на місто сонця 25 березня, візьміть окуляри.