У Києві мережа магазинів побутової техніки Ельдорадо потрапила у скандал. Магазин, що по вулиці Глубочицька, 44 продав клієнту поламаний блендер. На красномовних кадрах чудово видно, що в нього поламана ніжка. Чоловік купив блендер фірми SATURN ST-FP 9085. Про це йдеться у телеграм-каналі Народний ревізор.

Блендер, фото Народний ревізор

Виявляється, чоловік дзвонив в контакт-центр, де сказали, що це механічне пошкодження, краще потрібно було оглядати при отриманні.

Блендер забирала 13-річна дочка, яка щойно отримала посилку і нічого не чіпала. У підсумку купили зламану річ і сім'ї тепер знову потрібен новий блендер.

Сьогодні величезна кількість людей віддають перевагу покупкам онлайн: це швидко, можна одночасно розглянути більше варіантів і іноді це ще і дешевше. А в період карантину ще й корисно для здоров’я. Але такий шопінг пов’язаний і з великою кількістю ризиків купити неякісний товар або не одержати його зовсім.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.