Деякі українські лікарі з копійчаними зарплатами змусять зіткнутись віч на віч із коронавірусом. Але багато хто не хоче ризикувати своїм здоров’ям і своїх рідних, отримуючи на руки мінімальну зарплату. Про це вона поділилась думками на власній сторінці у facebook.

"Лікар не зобов’язаний принести себе в жертву, надаючи медичну допомогу без засобів захисту. Ну яка з того користь, якщо через кілька днів у лікарні, яка не забезпечила своїх працівників засобами захисту, лікарі стануть пацієнтами, яких уже точно не буде кому рятувати?", - написала молода лікарка.

Скріншот допису
Крім того, українка додала скріншот із Приват24, де показала, який отримала аванс - і це всього 1500 гривень.
Скріншот Приват24
Українці у коментарях підтримують лікарку і обурюються, чому настільки низька оплата праці у деяких лікарів.
"Хочеться плакати😢", "Тримайтеся все буде добре", "Серце розривається,а душа плаче,що такий безлад.Встидно за нашу владу,яка не дбає за свій народ. Юлічка, нехай береже тебе Бог і всіх людей", "У вас там немає кому працювати. Люди тупо не приїзджають на роботу. Ради чого туди їхати, дивитись смерті в очі за 3000 грн?", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Абсолютний" карантин - поліція кийками розганяє порушників заборони з вулиці.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.