Український телеведучий програми на телеканалі ТЕТ "Дурнєв +1" і блогер Олексій Дурнєв вирішив поділитися порадами з 25-річними. Щоб, як говориться, потім не було болісно боляче. Прислухайтеся до дядька. Цікавий допис він розмістив у своєму Іnstagram.

Унікальні поради від блогера:

1. Займайся спортом
Спорт не для ідіотів, він для тих, хто планує після тридцяти не хрустіти колінами і шиєю. Здавати на КМС і готуватися до Олімпіади не обов'язково, достатньо поставитися до занять як до хобі і кайфувати. Я досить пізно відкрив для себе спорт, який мені зайшов (теніс) і трохи навіть шкодую.

2. Відкладай хоч трохи грошей
Ти ніколи не знаєш, коли трапиться катаклізм (зараз, наприклад) або тобі просто захочеться тачку і гуляти (завжди, наприклад).

3. Не берись за нудну роботу
Так, важко отримати класну посаду великою або популярною компанії, коли ти молодий і недосвідчений. Але ти знайдеш. Якщо не будеш погоджуватися на пісне фуфло заради грошей. На жаль, зарплатна голка – річ, з якою дуже важко зіскочити. Озирнутися не встигнеш, як будеш уже 5 років працювати на дядька в нелюбимому місці з кислими харями.
І не соромся змінювати спеціальність, якщо точно зрозумів, що це «не твоє».

4. Бережи здоров'я
І не тільки своє, але і близьких. Поки ти – здорова малолітня бичара – запиваешь портвейн річковою водою і не носиш шапочку з помпоном, твої менш юні родичі потребують турботи. Виявляйте її без прохань і нагадувань.

5. Подумай добре, перш ніж одружитися!
Будь ласка, ну.

6. Уникай негативних людей
Прямо зараз у твоєму оточенні є людина, яка весь час псує твій настрій. Все йому не подобається, все не так. Він вселяє в тебе невпевненість і отруює твоє майбутнє. Прийшов час попрощатися.

7. Не сумнівайся в своїх силах
Завжди хтось буде бурчати, що ти не такий, не такий, слабкий і неталантливый. Це все перестане тебе парити з віком, тому не витрачай свій час на переживання і зараз.

8. Учись
Все-все життя. Це дуже цікаво, і це не дасть твоєму мозку перетворитися в діряву галошу. Вчитися це не обов'язково писати конспект на нудній лекції. Це може бути майстер-клас з якої-небудь цікавої теми, прослуховування аудіо книги або 3х денні курси по чізкейків.

Хлопців, а є у вас поради, які ви б хотіли дати собі юним? Що б сказали?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.

Знай.uа писав, мстивий Скорпіон, черствий Водолій, агресивний Овен - руйнуємо стереотипи про знаки Зодіаку.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще