Всі ж бачили своєрідний флешмоб священників московського патріархату? Катаються в багажниках по українських містах і поливають водою тротуари. В Черкасах навіть дитину всадили в пікап.
Правила дорожнього руху для цих громадян не писані?! Відео з прокаташок попів оприлюднили у телеграм-каналі Київ оперативний.

Таким чином вони швидше за все боряться з коронавірусом, мовляв свята вода повинна прогнати китайську "чуму" з української землі.

Старший лейтенант патрульної поліції Короненко Віктор (завжди мріяв бути поліцейським) подзвонив митрополиту Софронію, аби нагадати про ПДР.

"Спойлер! Тепер патрульний проклятий😔 Після цього дзвінка мене звільнять з лав поліції? А наступної середи не пропустіть ефір Хто як живе?", - цікавиться патрульний, який спостерігав за прокаташками попів по місту у рясах на пікапі стоячи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Китаї зафіксована перша смерть від невідомого хантавірусу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Як повідомляв портал "Знай.uа" як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації