Синоптики порадили українцям приготуватися, в найближчі кілька днів — вдень буде дуже тепло і сонячно, а вночі показники термометрів можуть опускатися до нуля, а місцями і нижче. Такої погоди варто чекати вже 28-29 березня, а поки в Україні потроху почне теплішати.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Укргідрометцентру.

Погода, фото: YouTube
Погода, фото: YouTube

На четвер, 26 березня, синоптики прогнозують від +7 до +13, вночі заморозки до -4 градусів, крім Півдня з 0... +3. Опади не передбачаються. У Києві в четвер буде від +8 до +10, вночі очікується -2... -4 градуси, без опадів. А от у п'ятницю, 27 березня, стане істотно тепліше — від +11 до +15 вдень, вночі близько нуля, крім Півдня, де буде +3+6.

Погода, фото 112 Україна
Погода, фото 112 Україна

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Буде сонячна погода без опадів. А в суботу 28 березня очікується дуже сонячний і теплий день з показниками від +12 до +17, але при цьому до ночі буде сильний перепад температур — різниця між денною і нічною температурою — майже двадцять градусів. Місцями навіть заморозки — до -1 градуса.

Схожа синоптична ситуація буде і в неділю, 29 березня. Але буде трохи більше хмар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики пообіцяли українцям незабутню ніч - "Нас обійдуть...".

Як повідомляв Знай.uа потепління увірветься до Львова з "плюсами" і сонцем 26 березня.

Знай.uа писав, весна укладе зиму "на лопатки" в Києві, сонячний четвер увірветься в місто каштанів 26 березня.