Активіст Автомайдану Олексій Гриценко назвав головні управлінські помилки в ситуації з поширенням коронавіруса, за які повинні нести відповідальність.

Гриценко пояснив, що всі, хто повернувся в Україну, повинні були пройти 2-тижневий карантин. Так, на думку українця, ми побачили шоу з Санжар, але при цьому отримали вірус з Італії, Іспанії та інших країн.

"Карантин прововжено на 3 тижню.... одночасно з цим немає ніяких механізмів, за що жити цею годину людям, які не мають державної заробітньої платні... - тут відповідальність буде інша.. можуть розірвати... голодних бунтів у нас ще не було і не допоможуть правоохоронці.. більше людей і багато з них родичі цих самих правоохоронців… ключове не карантин(він потрібен), а відсутність будь-яких стимулів (безвідсоткові обмежені споживчі кредити за рахунок рефінансу, кредити бізнесу під низькі відсотки задля модернізації та переведення на онлайн та віддалену роботу). У квітні людям треба платити ЗП, а в них родини, діти... де брати кошти?", - пише Гриценко.

Він зазначив нераціональність закриття кав'ярень замість того, щоб контролювати санітарні норми, адже кава через віконце на винос не відрізняється від магазину.

Також він зазначив, що в країні відсутня необхідна кількість повноцінних тестів, які викликали відсутність реальної картини епідемії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Можливо, варто було закрити всіх, хто доросліше 60 років та 40-60 з патологіями з жорстким контролем і ввести сильні заходь дезінфекції та індивідуальні засоби захисту для інших категорій, які б могли працювати... ми ж «провели перепис» і знаємо де є хто.. голодний бунт та економічна депресія можуть бути гіршими за наслідки для тих, хто молодший за 60...", - резюмував Гриценко.

Управлінські помилки, за які мають нести відповідальність: 1. Всі, хто повертаються в Україну мали пройти обов‘язковий...

Geplaatst door Олексій Гриценко op Woensdag 25 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни показали справжнє обличчя в розпал епідемії коронавіруса, приклад для всіх.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус забрав життя тернополянина, Україна оплакує ще одну жертву небезпечної зарази.

Також Знай. ua писав, що як Київ "виживав" в перший тиждень карантину, коротко про головне.