За минулу добу український кордон перетнули близько 19 тисяч осіб, з яких понад 11 тисяч – це українці, які повернулися додому. В одного з тих, хто приїхав, виявилася температура, експрес-тест показав у нього є підозра на коронавірус – чоловіка відправили в київську лікарню. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"На виїзд оформлено 2370 іноземців, а в Україні через дію обмеження не пропущено майже 30 іноземних громадян", - йдеться в повідомленні відомства. Так, прикордонники зробили температурний скринінг близько 13 тисяч людей, всі ці люди оформили угоду на самоізоляцію по приїзду додому. Пасажир з температурою прибув в Україну з країни середнього сходу. "Цей чоловік вчинив розумно і самостійно зголосився пройти відповідну перевірку. Його направили в одну з лікарень столиці".

Ілюстративне фото, Getty Images
Ілюстративне фото, Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.