На тлі пандемії коронавірусу, в Україні з'явився дефіцитний товар – медичні маски. Більшу частину товарів, які виробляються в Україні, направляють в медичні установи. Знайти їх у продажу зараз практично неможливо. Тому багато людей замовляють через інтернет. Однак підприємливі шахраї і тут знайшли спосіб, як заробити незаконно. Більш того, цей спосіб несе серйозну небезпеку для здоров'я!

Мережу розбурхало відео, на якому чоловік збирає використані маски. На ролику видно, як якийсь чоловік запускає руку в урну, дістає звідти медичну маску і кладе собі в пакет. Пізніше ця маска з'явиться у продажу на якому-небудь популярному в Україні сайті.

Не варто і говорити, чим небезпечний такий спосіб наживи. Це, мабуть, один з найпростіших способів заразитися коронавірусом. Проте навіть якщо вам пощастить, і ви не захворієте COVID-19, є шанси підхопити іншу, не менш небезпечну хворобу. Носити маски, які раніше використовувалися, категорично заборонено. Тому будьте особливо пильні. Якщо ви вже використовували одну маску, перед тим як викинути її, обов'язково порвіть або розріжте.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, у Китаї зафіксована перша смерть від невідомого хантавірусу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленського Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.