Серед безлічі повідомлень про те, що українці втрачають роботу і заробіток, про те, що економіка знижує темпи, трохи стихла інформація про школярів та абітурієнтів. Не секрет, що сезон випускних та здачі ЗНО вже близько. Так, у Міністерстві освіти і науки заявили, що у зв'язку з продовженням карантину можуть змінитися терміни вступної кампанії та дати проведення Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби МОН.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

За інформацією чиновників МОН, всі навчальні заклади незалежно від форми власності та сфери управління повинні продовжити обмежувальні заходи.

ЗНО, фото: YouTube
ЗНО, фото: YouTube

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Зараз терміни карантину можуть знову змінитися в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Цьогорічне ЗНО потрібно відтермінувати на інші дати. Однак воно обов'язково пройде. Це також змінить строки проведення вступної кампанії. Зараз ми маємо кілька можливих сценаріїв розвитку подій. Сподіваюся, що до кінця цього тижня вже зможемо представити їх товариству з чітким таймінгом", - заявив заступник глави МОН Єгор Стадний.

До речі, у четвер, 26 березня, на сайті МОН повинні оприлюднити детальну інформацію про проведення пробного ЗНО.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міжнародні перевезення під ключ: хто залишився в строю в розпал епідемії.

Як повідомляв Знай.uа творці Plague Inc дозволять геймерам протистояти коронавирусу, на кону життя мільярдів.

Знай.uа писав, до Землі наближається рекордно яскрава комета, можна побачити неозброєним поглядом.