ПриватБанк оголосив "кредитні канікули" для клієнтів малого та середнього бізнесу та підприємців з 1 березня 2020 до кінця травня. Про це повідомила прес-служба банку на офіційному сайті.

Кредитні канікули введені за кредитами без простроченої заборгованості, так і по кредитах, які не були погашені вчасно.

Про порядок запровадження "кредитних канікул" за цим та іншими кредитними продуктами клієнтів малого та середнього бізнесу отримають персональні повідомлення, в яких банком буде вказана докладна інформація про нові умови погашення кредитів в зазначений період.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Раніше стало відомо, що з-за карантину в Україні банки вирішили тимчасово закрити частину відділень, скоротити робочі години, а також ввести санітарні годинник і обмеження на кількість клієнтів у відділенні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Креді Агріколь Банк повідомив про тимчасове закриття 17 відділень з 150. Інші працюють лише у будні дні з 9:00 до 17:00 з перервою на санітарний годину.

Банк "Південний" призупинив роботу 22 з 98 відділень і скоротив робочий день (з 10:00 до 16:30) з трьома санітарними годинами. Додатково банк скасував роботу на вихідних і обмежив максимальну кількість клієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, банки закривають відділення і змінюють графік роботи.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк пояснив жорсткість правил на період карантину.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк пояснив, що буде з кредитними картами на період карантину.