У київському гіпермаркеті "Ашан" українці зіткнулися з досить жорсткою формою обману. Анонімний покупець вирішив порадувати себе і купити тортик, який пропонувався по знижці, проте акції не судилося збутися легко і без розбірок.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі "Чорний список".

Той самий тортик, Telegram-канал "Чорний список"
Той самий тортик, Telegram-канал "Чорний список"

"Не вірте всьому, що пишуть. По знижці 43 гривні, без знижки - 59, а в чеку — взагалі 61. Різницю повернули і вибачилися, але в #Ашан це далеко не перший випадок. Якщо не хочете подарувати свої гроші — перевіряйте чек, не виходячи з магазину.", - пишуть автори публікації.

У зв'язку з цим варто нагадати нашим читачам, що з одного з київських Ашанів вже приходили дивні новини про покупку. Так, українка купувала продукти в популярному столичному закладі і помітила, що з усієї маси магазину дві жінки в гумових рукавичках і масках, інші тільки в масках. Також жінка при здоровому розумі зазначила, що українцям треба думати, як відроджувати медицину, тому що дійсно природних хвороб море.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в київському Ашані придумали, як зупинити смертельний коронавірус з Китаю - "Коньяк і коробка цукерок".

Як повідомляв Знай.uа оселедець під шубою з бруду? Ашан влаштував українцям "тест на нудоту", фото.

Знай.uа писав, у Києві розшукують покупця, який наклав повні штани прямо на касі.