В Угорщині сталося надзвичайна ситуація за участю мешканців України. Відтак, просто під час руху загорівся автобус, який віз понад чотири десятки заробітчани з Чехії в Чоп.

Про це повідомили у Facebook-спільноті "Тисо Буштино".

Як відзначається, мав інцидент місце поблизу Будапешту, а точніше за 19 кілометрів від нього. Так, поки з невідомих причин, автобус почав горіти просто на ходу.

"В Угорщині на автобані М-3 загорівся автобус, який перевозив українців з Чехії. В автобусі перебувало 44 людини переважно закарпатці", - йдеться в дописі.

Варто зауважити, що в результаті цього, ніхто з пасажирів не постраждав. Наразі відомо, що після трьох годин очікувань, по українців приїхав новий автобус, який їх і забрав.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сьогодні з ранку в Венгрії на автобамі М-3 загорівся автобус, який перевозив українців з Чехії. В автобусі знаходилось 44 людини переважно Закарпатці!

Geplaatst door Тиса Буштино op Donderdag 26 maart 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у столиці спецпризначенці КОРД спочатку влаштували справжні перегони, а потім і взагалі розпочали стрілянину на очах в неповнолітніх дітей.

Як повідомляє портал Знай.uа під Києвом у страшному ДТП загинув відомий український боксер, відео з місця трагедії.

Знай.uа писав, що повечеряв горілкою - п'яний киянин на Daewoo влетів у Mercedes, є постраждалі.