останнім часом почастішали випадки скарг на неякісну і прострочену продукцію в супермаркетах. Так, Telegram-канал "Національний Ревізор" опублікував скаргу покупця, якій продали салат з волоссям.

Жінка, яка побажала залишитися анонімною, розповіла, як купила оселедець під шубою, а всередині виявився жмут довгого чорного волосся. І замість приємного прийому їжі отримала лише огиду і нудоту.

Фото Національний Ревізор

Наголошується, що скуповувалася киянка в супермаркеті Novus, що біля станції метро Академмістечко. У відділі готової кулінарії, особливо на вечірніх розпродажах після 21:00 часто трапляються не найсвіжіші продукти і ось такі ексцеси. Тому будьте пильні і обережні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, як пандемія поширюється по Україні — з'явилася інтерактивна карта по областях.

Як повідомляв Знай.uа, з Італії просто в ліс – карантин штовхає людей на несподівані вчинки.

Знай.uа писав, коронавірус вже у Харкові? Медики не вірять своїм очам, аналізи "поїхали" до Києва.