Астропсихолог і таролог Яніна Массіні повідомила, коли в Україні настане пік захворюваності COVID-19.

У коментарі Знай.uа астролог визначила дату - 18 квітня.

За її словами, в цей час транзитний Сатурн з'єднається зі своїм становищем Сатурна в натальній карті України.

"Сатурн - це планета закону, порядку і обмеження, іншими словами - ізоляції. Ми знаємо, що в країні вводиться особливе положення. І я припускаю, на жаль, що загостриться ситуація з коронавірусом саме в квітні, в середині місяця. Буде величезна кількість захворілих людей. Пік епідемії в цих числах. Плюс-мінус тиждень", - зазначила астролог.

хворий у лікарні, скріншот з відео
хворий у лікарні, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, вона назвала ще одну дату - 20 травня, коли прогресивний Місяць створить секстіль з Ураном. Секстіль - гармонійний аспект, що означає удачу. Дія секстіля характеризується пом'якшенням ситуацій, наданням можливостей для досягнення бажаної мети.

"Це явно говорить про те, що станеться істотна зміна з коронавирусом, але не раніше цієї дати. Повернемося ми до повноцінного життя в червні", - сказала астролог.

Також Яніна Массіні нагадала, як почався 2020 рік і чому світ атакував коронавірус.

"Ситуація, зокрема, із закритими кордонами і вимушеними відпустками у людей, дана нам не просто так. Давайте згадаємо, як розпочався рік, його астрологічні особливості. Почнемо з того, що рік зустрічали в коридорі затемнень. Це був певний імпульс. Протягом цього року всього відбудеться 6 затемнень", - зазначила Массіні.

Вона переконана, що обставини відіграли свою роль.

планета Земля, фото Pxhere
планета Земля, фото Pxhere

"І як говорилося раніше, цей рік кармічний. Це певний урок для кожного жителя планети, щоб задуматися про своє життя. Та ситуація, яка відбулася і відбувається зараз в усьому світі з пандемією коронавірусу, це як урок зверху для кожного з нас. Для чого? Щоб заново все переосмислити", - говорить астропсихолог.

На думку Яніни Массіні, людський егоїзм - це бич нашого часу, а також жадібність і ненаситність. І нарешті настав час, щоб люди знову почали цінувати рідних і близьких, приділяти час сім'ї і по-іншому розставляти в житті пріоритети.

Нагадаємо, раніше астролог розвінчала міф про те, що якісь певні знаки зодіаку більше схильні до зараження коронавірусом.

Також Знай.uа писав, що Кабмін оновив список, кому дозволено працювати під час карантину.

Крім того, повідомлялося, що жорсткий карантин у країні зробить жебраками більшу частину українців.