Вже 27 березня будуть закриті усі кордони та припинено пасажирські перевезення, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вже 27 березня закриває кордон через поширення коронавірусу в країні.

"Два тижні тому я закликав громадян терміново повернутися до України. Більшість, і я їм вдячний, зробила це самостійно. Інших - а це понад 80 тисяч українців - ми повернули додому літаками, потягами та автобусами. Та сьогодні ми вже не маємо часу чекати", - сказав він.

Пасху скасували через карантин, хто зможе потрапити до церкви

Задля запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні продовжено карантин до 24 квітня, що також охопить православний Великдень, який цього року відзначають 19 квітня. Через це певні зміни впроваджуються у режимі роботи церков, куди традиційно на це свято приходить особливо багато вірян. В Україні готують "Великдень вдома", який спрямований на заміну присутності на богослужінні спостереженням за ним онлайн.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дорога генпрокурорка - Венедіктова задекларувала авто за 2,5 млн та 13 банківських рахунків

Свіжопризначена Зеленським генпрокурорка Венедіктова показала декларацію, в якій можна знайти багато чого цікавого.
Ірина Венедіктова задекларувала Porsche Cayenne, земельні ділянки, 13 банківських рахунків і будинок площею майже 400 кв.м.

Карантин в Україні заморозив ЗНО, скасував іспити та змістив навчальний рік, що потрібно знати батькам

В Україні навчальний рік завершиться 1 липня. В травні або червні, діти повернуться до школи вчити пропущений матеріал. Про це заявила т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій

На Вінниччині медсестра заразила коронавірусом 5-річного хлопчика, - ЗМІ

У Вінницькій області виявили ще у чотирьох українців смертельний коронавірус. Зокрема, інфікувався COVID-19 і 5-річний хлопчик. Він є родичем тамтешньої медсестри, у якої напередодні підтвердився коронавірус. Ймовірно, саме вона й заразила його. Наразі дитина госпіталізована до інфекційної лікарні.