Окупанти обстріляли з мінометів українські позиції поблизу Павлопілю та Луганського. На щастя, втрат серед українських захисників немає. Про це повідомив спікер Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу в четвер, 26 березня.

"З початку поточної доби, 26 березня, за наявною станом на 12.00 інформацією, російсько-окупаційні війська в черговий раз свідомо порушували Мінські угоди, здійснивши два мінометних обстріли захисників України. За наявною інформацією, бойових втрат у результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних військ серед наших захисників немає", - йдеться в повідомленні.

ситуація в районі ООС 26 березня, сайт Міноборони

За словами Гуцуляка, з 05.30 за більш ніж годину ворог випустив 51 міну калібрів 120 і 82 мм по українських захисниках Павлопілю з напряму від окупованого села Шевченко.

Після 11.10 з міномета калібру 82 мм окупанти випустили 5 мін по позиціях українських захисників Луганського. Ворожий обстріл вівся з напряму від окупованого села Нижнє Лозове.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським військовим на Донбас передали маски і медапаратуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти 25 березня п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.