Ситуація з зараженеми коронавірусом в Чернівецькій області була найважчою. Фактично звідти почалося поширення інфекції по Україні, тут був виявлений перший яка заразилася на. І зараз Чернівецька область залишається одним з лідерів по поширенню і виявлення нових хворих. Однак у цьому регіоні є й гарні новини.

Міністерство охорони здоров'я повідомило, що в Чернівецькій області одужали від коронавіруса три людини. Серед тих, що вилікувалися є одна дитина, якого вже виписали і відправили додому з лікарні. Дорослі поки залишаються під наглядом лікарів, однак прогноз по ним сприятливий. Очікується, що через 1-2 дні їм також дозволять повернутися додому.

Коронавірус виліковний, і це доводить статистика по всьому світу. На даний момент у світі 510 тисяч хворих COVID-19, і 122 тисячі тих, що вилікувалися від вірусу. Тому при своєчасному зверненні за медичною допомогою, висока ймовірність успішного лікування. Тому будьте уважні до свого стану. У разі погіршення самопочуття, болі в горлі, сильного сухого кашлю, відразу ж зверніться до фахівця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні почали першу кримінальну справу щодо приховування діагнозу коронавіруса.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, поліція найближчим часом зможе контролювати дотримання карантину з допомогою даних операторів мобільної мережі.

Також портал Знай.иа писав, що українці з позитивним тестом на коронавірус можуть ховатися від лікарів і відмовлятися від лікування.