Через закриття кордонів і всеукраїнський карантин додому почали повертатися тисячі українських громадян. Деякі з них застрягли в інших країнах і зараз українське міністерство закордонних справ робить все можливе, щоб повернути охочих, адже з 27 березня цього не зможе зробити ніхто через повне закриття українських кордонів.

Так, посольство України в США повідомило у Тwitter про спецрейс, яким евакуювали з Америки українських громадян. Всього мова йде про 354 пасажирів, які виявили бажання повернутися додому, але не змогли це зробити до закриття кордонів. "Спецрейс МАУ за маршрутом Нью-Йорк - Київ вилетів за розкладом. Спасибі екіпажу за турботу про 354 пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Ілюстративне фото, Getty Image
Ілюстративне фото, Getty Image

Варто відзначити, що ще один додатковий чартерний рейс для евакуації українських громадян здійснить 27 березня українська авіакомпанія. Літак привезе наших співвітчизників з зараженого Ізраїлю. Також відомо, що в ніч на 25 березня в Україну з Стамбула евакуювали ще 430 українців, які не змогли вилетіти самостійно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.