У маріупольському магазині торгової мережі АТБ покупці побачили собаку, який вільно прогулювалася супермаркетом.

Відео інциденту було опубліковано на Telegram-каналі "Народный ревизор", де оприлюднюють негативні відгуки на неякісні товари та послуги та інші порушення у торговій сфері та сфері обслуговування.

На відео можна побачити, що пес без нашийника (імовірно, безпритульний) прогулюється рядами з товарами. Собака звертає увагу на людей, однак не затримується біля них і йде далі по своїм справам. Покупці ж, навпаки, практично не помічають тварину.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Про санітарні норми у цьому супермаркеті не чув ні персонал, ні відвідувачі. Зате всі в масках", - йде мова в описі до відео на Telegram-каналі.

З 26 березня в Маріуполі запроваджені обмеження щодо кількості відвідувачів у торгових залах - на кожні 5 квадратних метрів площі магазину може припадати лише один клієнт.

Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, собаки не є переносниками коронавірусної інфекції COVID-19. Однак у Гонконзі тести виявили коронавірус SARS-CoV-2 у двох собак.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше АТБ різко підвищив ціни на продукти у Києві, гречка тепер не по кишені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кияни скупили всю гречку і туалетний папір, АТБ зважився на крайні заходи - "до п'яти штук в одні руки".

Також "Знай.ua" писав, що Нова пошта та АТБ терміново звернулися до українців: безпрецедентний привід.