Через спалах вірусу Covid-19 уряд деяких країн був змушений прийняти жорсткі заходи. Життя в карантинних умовах стало випробуванням для кожного, і уроком, як вважає відомий український астролог Яніна Массіні.

Експерт повідомила Знай.uа, що чекає українців у зв'язку з наслідками пандемії коронавірусу.

За словами астропсихолога, 2020 рік кармічний. Він почався в коридорі затемнень, що стало певним імпульсом для змін.

"Це певний урок для кожного жителя планети, щоб задуматися про своє життя, - зазначила Массіні. - Та ситуація, яка відбулася і відбувається зараз в усьому світі з пандемією коронавірусу, це як урок зверху для кожного з нас. Для чого? Щоб заново все переосмислити".

Яніна Массіні, астропсихолог і таролог
Яніна Массіні, астропсихолог і таролог

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вона розповіла, що з астрологічної точки зору це тільки початок і світ вже точно не буде колишнім. Три планети - Сатурн, Плутон і Юпітер - будуть з'єднуватися послідовно впродовж року.

"В цей період, в момент їх з'єднання, буде закладатися програма на 13 і 200 років для всього людства, будуть кардинальні зміни у технологіях, все більше і більше людей буде переходити в онлайн-режим роботи, з'являться нові електронні гроші. Економіка буде переходити на нові етапи свого розвитку і по-іншому дивитися на управління світу. Плюс - нові інновації", - спрогнозувала Массіні.

Також вже зараз відбувається зростання курсу долара. Зміни у сфері фінансів, на думку астролога, пов'язані і з іншою важливою особливістю - з 2019-го по 2025 рік Уран буде проходити по Тільцю.

курс долара, фото Pxhere
курс долара, фото Pxhere

"Це планета революції, реформації і змін. Тілець у нас - Земля... Реформи будуть і на рівні управління державою. Можливо, будуть зрушення у Верховній Раді, хтось втратить свої місця, і ми повинні бути до цього готові", - поділилася астропсихолог.

Крім того, за словами Массіні, пік захворюваності коронавірусом в Україні настане в середині квітня. До звичного життя українці зможуть повернутися не раніше 20 травня.

"Перша дата - 18 квітня. Що станеться? Транзитний Сатурн з'єднається зі своїм становищем Сатурна в натальній карті України. Сатурн - це планета закону, порядку і обмеження, іншими словами - ізоляції. Ми знаємо, що в країні вводиться особливе положення. І я припускаю, на жаль, що загостриться ситуація з коронавірусом саме в квітні, в середині місяця. Буде величезна кількість захворілих людей. Пік епідемії в цих числах. Плюс-мінус тиждень", - зазначила астролог.

Нагадаємо, раніше Знай.uа публікував думку астролога, чому коронавірус атакував планету.

Також астролог розповіла, коли Україну накриє хвиля захворюваності вірусом Covid-19.

Крім того, повідомлялося, що ціни на продукти в Україні злетіли через карантин.