На Донбас українські захисники влаштували танкові навчання та, відпрацювавши фалангову стрільбу, показали, як вміють професійна маневрувати на військових "монстрах".

Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

Відтак, за словами військових, основою виживання військових екіпажів в бою – це вміння маневрувати на танках.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

"На Донеччині триває практичний вишкіл підрозділів танкового резерву Командувача об’єднаних сил. Зокрема, на одному з полігонів області танкісти відпрацювали виконання флангової стрільби штатним артилерійським пострілом з ходу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За підсумками занять усі екіпажі продемонстрували високий рівень навченості та готовність до застосування підрозділу за призначенням", - йдеться в повідомленні військових.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським військовим на Донбас передали маски і медапаратуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти 25 березня п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.