Натовп українців штурмує кордон із Польщею, тисячі земляків не можуть потрапити додому

На пропускному пункті Корчова-Краківець, що знаходиться на українсько-польському кордоні, утворилися величезні черги з українців, які намагаються повернутися додому до повного закриття в'їзду в країну.

Остаточно український кордон буде закрито опівночі 27 березня, після цього громадяни України вже не зможуть потрапити додому до закінчення карантину. Їх долею за кордоном будуть опікуватися українські дипломати.

МОЗ оприлюднив статистику по коронавірусу

Міністерство охорони здоров'я України оприлюднило статистику по захворюваності коронавірусною інфекцією COVID-19. Найбільш враженою категорією населення виявилися люди у віці від 30 до 39 років, на яких випало 38 відсотків всіх позитивних діагнозів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Раді терміново вводять посилений захист від коронавірусу, депутатів вже "озброїли"

Позачергове засідання Верховної Ради може відбутися 28 березня. Усі депутати використовуватимуть у парламенті захисні маски та рукавички через поширення коронавірусу.

Коронавірус пробрався у Кремль — вся Україна затамувала подих

Зараження коронавірусом виявлено в Адміністрації Президента Російської Федерації. Про це повідомив прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Він запевнив, що з Путіним інфікована людина не контактувала.

Астролог розповіла про страшні наслідки пандемії коронавірусу

Астропсихолог Яніна Массіні поділилася невтішним прогнозом для українців. Вона розповіла, що з астрологічної точки зору це тільки початок і світ вже точно не буде колишнім.