З польсько-українського кордону приходять вельми сумні і прикрі новини. Користувачі мережі скаржаться, що в той час, коли тисячі українців хотіли потрапити додому в п'ятницю, 27 березня, українські водії автобусів наживалися на паніці.

Користувачі мережі пишуть, що поляки готові були безкоштовно возити українців до пункту пропуску, а українці вимагали кілька сотень гривень. Про це, зокрема, написав у Facebook користувач Томас Барт.

Публікація Томаса Барта, Facebook
Публікація Томаса Барта, Facebook

"Пункт пропуску Гребенне — Рава Руська. З польської сторони, прикордонники Straż Graniczna, організували можливість переходу кордону пішки, але тільки до українського шлагбауму. А там виявляється, що українську частину пішки перейти вже не можна. За згодою Державної прикордонний служби України, на території пункту пропуску працюють приватні перевізники, які вимагають від 30 до 50 злотих з людини, за перевезення від нейтральної зони до виїзних воріт. В звичайний час, квиток на рейсовий автобус з Томашова (PL) до Львова (90 км) коштує близько 30 злотих. Сьогодні ж, таку ціну потрібно заплатити за 200 метрів, що проходять через українську територію пункту пропуску. Дивно. Поляки пропускають безкоштовно, а українці максимально "здирають" зі своїх", - пише Томас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, майже 100 за добу — кількість інфікованих на коронавірус українців зросла до 310.

Як повідомляв Знай.uа українців тестуватимуть на коронавірус вдома - у МОЗ анонсували створення спецбригад.

Знай.uа писав, Зеленський без маски вийшов до журналістів з радісними новинами, повне відео.