Як відомо, в ніч на неділю, 29 березня, громадяни України перейдуть на літній час. Про це повідомили у Департаменті технічного регулювання і метрології Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

Літній час, pxhere

"Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року №509 "Про порядок обчислення часу на території України" на території України від 29 березня 2020 о 3 годині за київським часом запроваджується літній час переведенням годинникової стрілки на одну годину вперед", – йдеться у повідомленні.

Згідно з рішенням Уряду, час другого часового поясу (київський час) щорічно переводять в останню неділю березня о 3:00 на одну годину вперед і в останню неділю жовтня о 4:00 на одну годину назад.

Наголошується, що перевести стрілки на годину вперед потрібно буде о 3 годині ночі. Переведення годинників на електронних пристроях, як правило, відбувається автоматично.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

При цьому, графіки роботи автобусних станцій, аеропортів і залізничних вокзалів будуть адаптовані заздалегідь.

Літній час, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як українцям вижити на гречку в період карантину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кличко заявив, що в Києві збільшилася кількість хворих на коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що зросла популярність особливої кави, зовущегося в Кореї "дальгона".