Остання неділя березня застигне від похолодання. Українці, зачинені на карантин, відчують холодний антициклон Keywan тисне холодом, але Україна ще два дні опиратиметься й опадам, й похолоданню. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, похолоднішає суттєво у всіх регіонах.

Погода, скріншот допису Діденко

За словами синоптика, сьогодні й завтра, 29 березня, температура повітря у більшості областей комфортна, +12+18 градусів.

У неділю місцями є ймовірність дощів у західних областях. А ось з понеділка холод таки прийде і подекуди перетворить дощ у мокрий сніг. Південь, Схід ще втримають теплу погоду. Проте вже з вівторка у більшості наших областей - нічний мороз, померзлі квіти, а вдень лише +2+6 градусів. Тепліше в неділю очікується лише в Криму, на Запоріжжі та на Донеччині.

"У Києві завтра - тепла суха погода, близько +15 градусів. У понеділок - вже до +7+9 градусів, а у вівторок похолодає до нічних мінусів та денних +2+4 градусів. Ще й можливий мокрий сніг", - зазначає синоптик.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Погода, скріншот допису Діденко

За словами Діденко, відновлення синоптичної справедливості, потепління, припаде на другу половину наступного тижня.
Похолодання радять ігнорувати шкарпетками і страшними товстими домашніми штанами та флісами, а чергове потепління, може, нарешті урізноманітнить нашу самоізоляцію виносом квітів на балкон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.