Одесит на прізвище Шахін, у якого був підтверджений діагноз коронавірусна хвороба, витратив на лікування близько 25 тисяч за два дні. Всі ці гроші пішли на купівлю медикаментів.

Про це повідомляє одеське місцеве видання 048.ua.

Найдорожчим препаратом у схемі лікування Шахіна виявилися крапельниці ціною в 8 872 гривень за штуку, яких пацієнту знадобилося дві.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Варто зазначити, що світові медичні організації, у тому числі Всесвітня організація охорони здоров'я, стверджують, що спеціального лікування від коронавірусної хвороби не існує.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому чоловік поскаржився на побічні дії ліків: "Щоб ви знали, ціна не така страшна, як сам препарат. Якщо коротко, то це маленька екскурсія на той світ і назад. Зараз, правда, мені набагато краще. Ліки зробило свою справу. Мене перетрусити, струсонуло і я ніби новий", - пояснив Шахін.

Одесит перебуває в ізольованій палаті в місцевій інфекційній лікарні. Скільки ще триватиме лікування і в яку суму воно обійдеться в результаті йому невідомо.

Також чоловік записав відео, у якому розповів про те, як опинився в українській лікарні.

Інший одесит, у якого виявили коронавірус, від такого лікування відмовився.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син поховав зараженого коронавірусом батька, а той воскрес і повернувся додому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Хопкінс впевнений, що коронавірус створили божевільні вчені - історія повторюється.

Також "Знай.ua" писав, що коронавірус із шаленою швидкістю атакує Київ, Кличко озвучив нові цифри, - "плюс 19 за ніч".