Коронавірус захоплює Україну дуже стрімко. Кожен день ми чуємо страшні новини про нові випадки зараження Covid-19, які ростуть в геометричній прогресії. МОЗ й 28 березня не дозволить українцям поспати спокійно, адже у відомстві оприлюднили свіжу статистику по зараженим в Україні і вона не порадує нікого.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Всього в нашій країні зафіксовано вже 356 випадків зараження. У свою чергу, за сьогодні кількість інфікованих збільшилася на 46 осіб. Такі дані наводить відомство на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"МОЗ повідомляє:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В Україні зафіксовано 356 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За даними ЦГЗ, станом на 22:00 28 березня в Україні 356 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу виявлено 46 нових випадків. Усього зафіксовано 9 летальних випадків від COVID-19 в Україні. 5 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі." - йдеться в повідомленні.

Скріншот посту Моз

В коментарях українці намагаються не панікувати, але не у багатьох це виходить:

"Якщо ми не йдемо в Європу, то Європа сама йде до нас... Ще тиждень, і буде у нас друга Італія...", "Дотримуємося карантину, у кожного є шанс вижити!", "Щось тут не чисто... 46 чол!! Може 460??? Чи вже правдиві тести закінчилися залишилися дешманські?", "Якщо б наші люди відповідальніше ставилися до карантину цифри були б менші. А так....", "Про яку статистику можна говорити, якщо перевіряють 100-200 осіб. Потрібно все населення перевірити, а не тільки тих, хто звернувся! А ну так я забула у нас як завжди брак коштів."

Скріншот коментарів

Редакція Знай.ua хоче нагадати українцям про необхідність дотримання карантинних заходів, які зможуть знизити швидкість поширення вірусу і допоможуть виграти час на мінімізацію негативних наслідків хвороби. Ваше здоров'я і здоров'я ваших близьких тільки у ваших руках!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як шириться пандемія Україною — з'явилася інтерактивна карта за областями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міносвіти розповіли про ЗНО, новий навчальний рік та графік шкіл на карантині - як зміниться навчальний процес через карантин та коли почнеться вступна кампанія

Також "Знай.ua" писав, що очільник поліції Києва Крищенко захворів на коронавірус.