В українську столицю прибув потяг з Москви. Цей склад виїхав з України в Російську Федерацію 27 березня і ввечері 28 березня забрав громадян України додому. У Міністерстві закордонних справ України заявили, що 800 українців висловили бажання повернутися додому з-за пандемії коронавіруса.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу "Інсайдер".

"За попередніми даними приїхало на поїзді близько 700 осіб. Зараз їх перевіряють всередині вагонів на наявність температури. Потім пасажири, у яких не буде виявлено симптомів, зможуть покинути потяг і вокзал.", - повідомляє Telegram-канал "Інсайдер".

Також відомо, що поїзд зустріли люди в захисних костюмах і військові. Всім, хто прибув до України, обов'язково виміряли температуру. Це заходи проти поширення коронавірусу. Спецрейс здійснювався за дорученням Міністерства закордонних справ і Міністерства інфраструктури.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус в супермаркетах — інфікований Борис Джонсон знайшов вихід.

Як повідомляв Знай.uа Лукашенко знайшов "ліки" від коронавірусу — це краще за трактор.

Знай.uа писав, гречка з автографом - українці висміяли показову "благодійність" Порошенка на карантині.