В Україні триває карантин, який уряд запровадив до 24 квітня 2020 року. Не секрет, що більшість магазинів і закладів закриті, мільйони громадян на деякий час втратили роботу і заробіток. Однак в мережі показали, як будівельний магазин продовжує заробляти в умовах епідеміологічної загрози.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Афера в "Епіцентрі", Telegram-канал "Чорний список"
Афера в "Епіцентрі", Telegram-канал "Чорний список"

Афера в "Епіцентрі", Telegram-канал "Чорний список"
Афера в "Епіцентрі", Telegram-канал "Чорний список"

"Як заробити під час карантину. Рецепт від #Епіцентр: 1. Робимо наголос на продуктах першої необхідності — памперси, вода, туалетний папір. І записуємо ролик, який крутимо в youtube і на інших майданчиках. У ролику розповідаємо, яка ми соціально відповідальна компанія, як підтримуємо рішення уряду, і що ми, між іншим, відкриті. 2. Всі інші товари символічно перекриваємо стрічкою. Ну, наче туди ходити не можна. Пишемо оголошення. 3. Покупці починають питати, а як же все таки купити, припустимо, цемент. Навчаємо консультантів відповідати: "Пролазьте під стрічку і беріть все, що вам необхідно". 4. Насолоджуємося заповненою парковкою. Чергами на касі. Відсутністю конкурентів. 5. Щоб схема спрацювала, власник компанії, бажано повинен бути депутатом. Поверх, на якому посуд, пледи, вази та інші предмети, теж працює! Ось такий короткий тренінг: "як заробити в кризу". На прикладі лідерів ринку. Розповіла Olga Lavro.", - пишуть у Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус може вражати ненароджених дітей, учені б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа заплатять за коронавірус: влада оголосила, кому належить "карантинна тисяча".

Знай.uа писав, головний герой українського "Холостяка" захворів на коронавірус - "Я припинив відчувати".