Погода в Україні у понеділок, 30 березня - ледь не літо, хоча перевели годинники, отже, справді, літо. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, а вже завтра випадатиме сніг!

Погода, скріншот допису Діденко

За словами синоптикині, до нас з понеділка прийде суттєве похолодання. У західних областях завтра стовпчики термометрів, як ніжні квітки, похилять голівки до +2+6 градусів. На Півночі включно з Вінницькою областю похолодає до +4+10 градусів. У більшості центральних областей, на Сході та Півдні ще затримається тепла погода, +12+17 градусів.

"Атмосферний фронт принесе дощі, на Заході та Півночі з мокрим снігом. Піденна частина та східні області України уникнуть якихось серйозних опадів", - йдеться у повідомленні.

Погода, скріншот допису Діденко

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українцям слід бути готовими до холоду із поривчастим північним та північно-східним вітром. У Києві понеділок буде хмарним, вологим та холодним. Максимальна температура повітря 30 березня знизиться проти недільних цукерочок-градусів до +7+9.

І прогнозує відновлення потепління Наталка Діденко вже з четверга.

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на квітень - дощі не помилують навіть на Великдень, літом і не пахне.