Українка зізналась, що їй потрібно припинити читати новини, для того, щоб залишатися доброю дівчинкою. Вона вже не вважає, що бити палицями людей в Індії за недотримання карантину - негуманно. В *опу гуманність, якщо інакше не доходить. Свій крик душі дівчина опублікувала на власній сторінці у Іnstagram.

Скріншот з Інстаграм

"Думаю, що за порушення самоізоляції контактних осіб люди повинні отримувати термін в місцях позбавлення волі. І не вважаю побожних бабусь у церквах, які заражають 20 чоловік за одну проповідь, божими кульбабами не винними ні в чому. А ніжних світловолосих дівчат, які транслюють у своїх сторіс, що обсервація це треш і все це шантаж, легкодухо засуджую благим матом. Тому що треш, це те як вона носить і опускає маску, щоб зняти сторіс, мацає її пальцями, провівши добу у різних аеропортах світу і, судячи з усього, в принципі не розуміє її призначення. Мені стає щиро шкода своїх сплачених податків, на які держава забезпечила трансфер готель для обсервації прилетіли громадян України. Тому що ці громадяни виламували двері аеропорту Бориспіль і слали благим матом медиків, стюардес, і супроводжуючих їх людей. Паралельно приправляючи свої соц.мережі темою "який треш їм влаштувала держава", - написала українка.

За словами українки, вона хоче бути хорошою людиною і бажати всім добра і здоров'я, але вона малодушна і не вистачає в добра для цих людей. У мене немає співчуття до людей, які стоять на кордоні з Польщею в кілометрових чергах, а потім кажуть, що «зараз вони свої дрібні справи в Києві вирішать, а з завтрашнього дня самоізоляція».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я зла і малодушна сволота з жахом і соромом спостерігала як зустрічали наших громадян, готових просидіти в обсервації 2 тижні, у Нових Санжарах. І мені було соромно, що в моїй країні є такі вузьколобі і злі люди. І мені незрозуміло, чому ніхто не кидає каменем у свого родича чи друга, який вважає, що "обсервація це треш" і щиро не розуміє, навіщо йому сидіти вдома два тижні після відпустки в Європі", - додає дівчина.

І зауважує, що сама собі не подобається такою, так що треба просто перестати читати новини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими, влада відкликає величезну партію. Нідерланди відкликали сотні тисяч масок для обличчя, які були імпортовані з Китаю, через виявлені в них дефекти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки парафіян церкви на Закарпатті. Навіть релігійні міркування не повинні бути приводом порушувати карантин

Також "Знай.ua" писав, що "Через пару тижнів буде пізно" - емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавірусу. Крик емігрантки про пандемію в Італії налякав соцмережі