Як відомо, наразі по всій Україні введено карантин через смертельний коронавірус, який передбачає низку правил, які мають дотримуватися мешканці держави. Зокрема, не можна цілувати ікони, а також збиратися великою компанію.

Щоправда, деякі віряни "начхали" на такі правила. Наприклад, у Чернівецькій області, яка є одним з лідерів в сумному рейтингу захворюваності COVID-19 в країні, люди продовжують ігнорувати карантин - вони ходять в церкви та контактувати з іконами.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Окрім цього, в підтвердження в мережу потрапило відео, на якому видно, як в селі Волока місцеві жителі прийшли до церкви на богослужіння в масках, однак при цьому вони по черзі цілують ікони.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кожні 17 хвилин коронавірус забирає чиєсь життя – медики привели страшну статистику.

Також раніше "Знай.uа" писав, що Зеленський озвучив три сценарії, за якими може розвиватися ситуація з коронавірусом COVID-19 в Україні. Так, за словами гаранта, найоптимістичнішими є той сценарій, при якому одночасно хворі лише 3-5% населення України.