Закутого в наручники туриста з України забили ногами. Шокуючі нові дані оприлюднили сьогодні. Виявляється українець в аеропорту Лісабона загинув не від нападу епілепсії після того, як співробітники португальської міграційної служби затримали його в аеропорту Лісабона і застосували проти нього фізичну силу.

Скріншот повідомлення

Про це повідомив голова Спілки українців у Португалії Павло Садоха на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Стали відомі шокуючі подробиці вбивства українця в аеропорту міста Лісабон. Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України з необережності. Згідно з новими відомостями, наш співвітчизник був забитий до смерті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також представник спілки розповів, що деякі деталі події вказують, що міграційна служба намагалася приховати вбивство, видавши його за серцевий напад.

Посольство України в Португалії вже відреагувало на інцидент та направило відповідну вербальну ноту (найбільш поширений документ дипломатичного листування) до Міністерства закордонних справ Португалії з вимогою посприяти справедливому розслідуванню інциденту.

Посольство України в Португалії відреагувало на інформацію, викладену в сюжеті TVI24 (https://bit.ly/39sVf9K) щодо...

Geplaatst door Embaixada da Ucrânia na República Portuguesa op Zondag 29 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше писали, що українського заробітчанина з епілепсією замучили за кордоном - тримали в наручниках, поки не....

Як повідомляв портал "Знай.ua", з Польщі та Чехії годують Україну — скільки грошей перерахували заробітчани додому.

Також "Знай.ua" писав, Як обдурюють українських заробітчан у Польщі: про основну схему з перших вуст.