Супермаркет " Varus в Аполло (місто Дніпро) грубо порушив умови зберігання продуктів. Зокрема - бананів. Ганьбу помітив Telegram-канал "Чорний список".

"#Varus в Апполо точно знає, як треба зберігати банани. А в умовах тотального посилення заходів безпеки ця картина виглядає особливо барвистою" - йдеться у повідомленні каналу. Нижче додається наступна фотографія:

Банановий треш в Varus -Фото Telegram\ Чорний список

Присоромили супермаркет небезпідставно. Банани - швидкопсувні фрукти, зберігати їх їстівної м'якоттю назовні - даний санітарно-гігієнічний злочин. На фото видно, що більшість фруктів зменшилась, а шкірка на них полопалася. Співробітникам "Варуса" слід краще стежити за якістю продукції, що продається, а покупцям - бути уважнішими і вибирати для продуктової закупівлі ті магазини, де відповідально ставляться до правил безпеки. Особливо у цей кризовий період пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, фахівці АМКУ моніторять ціни в магазинах - і результати невтішні.

Як повідомляв портал Знай.uа, карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що українські мережі АЗС знизили вартість бензину і дизпалива.