Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, що не може отримати власні кошти у валюті. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Коли банк почне видавати валюту з рахунків? Підстава карантин і у нас щось там не літає, це не моя проблема! Це проблема банку! Чому в обмінниках валюта є, а в приваті немає?", - повідомив клієнт банку.

В Приватбанку спробували пояснити, чому сталася ця ситуація і пояснили, як можуть допомогти, і коли і як клієнти дізнаються про те, коли зможуть отримати власні гроші у валюті.

"Під час карантину діють тимчасові обмеження на зняття коштів в іноземній валюті з-за складності авіа-доставки готівкової валюти в Україні та закриття кордонів. На жаль, можливість видачі коштів не завжди залежить тільки від банку.

З 18.03.2020 видача готівкової валюти в касах банку здійснюється тільки з депозитів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

З 31.03.2020 видача готівкової валюти в касах банку доступна при отриманні міжнародних переказів (Swift та термінові грошові перекази) при замовленні.

Важливо, що для отримання готівки в касі потрібно зробити попереднє замовлення в сервісі Приват24 під виплату переказу, просимо звернути на це увагу!

Дозвольте повідомити, що зараз банк активно займається питанням можливості підкріпленням готівковою валютою для подальшого комфортного обслуговування наших клієнтів.

Зі свого боку ми в обов'язковому порядку повідомимо Вам про можливості проведення потрібної операції і допоможемо в замовленні коштів для отримання необхідної послуги.", - відповіли в Приватбанку.

Відповідь Приватбанку, фото: скріншот Мінфін
Відповідь Приватбанку, фото: скріншот Мінфін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нацбанк пояснив схему дії "кредитних канікул" під час карантину.

Як повідомляв Знай. ua, "ПриватБанк" вимагає підтвердження походження капіталу.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк роз'яснив, хто може розраховувати на "кредитні канікули".