Популярна мережа супермаркетів АТБ повідомила про зниження торгової націнки на певні категорії продуктів харчування. Таке рішення було прийнято в умовах економічної кризи і карантину в Україні, а також у зв'язку з підвищенням відпускних цін з боку постачальників.

Так, з 1 квітня ціни знизяться від 2% до 3% на крупи, макаронні вироби, сіль, цукор, борошно, бакалію та від 4% до 8% на овочі і фрукти.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

"Таке рішення є принциповою соціально-відповідальною позицією компанії, щоб забезпечити всіх клієнтів магазинів торгової мережі АТБ продуктами харчування і товарами першої необхідності за доступними і справедливими цінами", - йдеться в заяві компанії.

Зараз у суперпаркетах є достатня кількість товарів на складах і розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту в разі ажіотажу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім того, компанія зняла всі обмеження щодо придбання товарів в одні руки у всіх областях України.

АТБ, скріншот з відео
АТБ, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в найближчі тижні в Україні прогнозується зростання цін на курячі яйця.

Як повідомляв портал Знай.uа, фахівці АМКУ моніторять ціни в магазинах - і результати невтішні.

Також портал Знай.uа писав, що карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.