У березні 2020 року в Україні розпочалася реалізація Національного проекту "Велике будівництво". Цей проект ініціював президент Володимир Зеленський. В його рамках заплановано і вже розпочато будівництво автодороги національного значення Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка. Відео з місця будівництва цієї дороги опублікував у своєму Facebook координатор проекту "Велике будівництво" Юрій Голік.

У коментарі Інформатору він розповів про те, що роботи на цій ділянці йдуть цілодобово, а траса повинна з'єднати Дніпропетровську, Полтавську та Київську області. "Важливість цього проекту, який з'єднає якісною дорогою два найбільших міста України важко переоцінити. Необхідність будівництва об'їзної на Решетилівський трасі назріла давно", - зазначив Голик. Він розповів, що нині водіям доводиться їхати прямо через населені пункти, розбиваючи дороги.

Днепропетровская область. Трасса Н-31 Днепр - Решетиловка. Строительство. #Велике_Будівництво #Не_Ной_А_Строй

Geplaatst door Юрий Голик op Woensdag 1 april 2020

Своєю чергою прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що попри карантин і перегляд бюджету через пандемію коронавіруса, фінансування цього проекту не буде припинено. "У цей період системних викликів ми продовжуємо програму "Велике будівництво". Ремонт доріг не можна припиняти. Це запорука економічного розвитку. Це консолідована позиція уряду, Президента України та депутатів", заявив глава уряду.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як уникнути хитрих прийомів шахраїв під час купівлі б/в авто.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про лайфхак для автолюбителів – як перевірити б/у машину перед купівлею і не втратити гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що українські таксисти підготувалися до карантину.