Голова "Укрпошти" Ігор Смілянський, який отримує захмарні суми в якості зарплати, вирішив згадати про День сміху і розповів, як зміниться робота національного поштового оператора.

Виявилося, що "Укрпошта" поставила завдання забезпечити безкоштовну доставку громадянам книг і інтимних іграшок. Про це стало відомо завдяки повідомленню Ігоря Смілянського в мережі Facebook.

Публікація Ігоря Смілянського, Facebook
Публікація Ігоря Смілянського, Facebook

"Новий місяць, нові завдання, новий клієнтський сегмент. А ви комуналка, пенсіонери ... ширше треба мислити в період кризи. UPD: Це не сексизм. На фото сильна, розумна, фінансово незалежна жінка, яка дотримується карантину і працює дистанційно з документами (вони на фото, на ліжку). Вона може собі дозволити відволіктися від роботи і замовити на вечір книгу або не книгу.", - написав топ-менеджер "Укрпошти".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, карантин через коронавірус в Україні - чи працюватимуть Укрпошта та Нова пошта.

Як повідомляв Знай.uа зарплата в сотні тисяч і солідна премія - скільки заробляє Кабмін, поки українці сидять на карантині.

Знай.uа писав, монополізація "Укрпоштою" права доставки ліків є ознакою державного капіталізму російського зразка, — Цибулько.