Як відомо, по наразі всій Україні бушує смертельний коронавірус, який набирає все більших обертів. А у зв'язку з цим волонтери вирішили вберегти захисників Донбасу та подарували їм засобів захисту, зокрема і масок, на понад півтора мільйона гривень.

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці ООС.

"Військовим в район проведення операції Об’єднаних сил передали благодійну допомогу на суму близько півтора мільйона гривень. Це медичні препарати та засоби захисту, необхідні для протидії поширенню коронавірусної інфекції", - йдеться в повідомленні.

За словами президент організації Павла Жебрівського, на збір необхідних препаратів першої необхідності, антисептиків, медичних респіраторів, масок, халатів, систем для проведення ін’єкцій, членам спілки знадобилося близько десяти днів. До їх ініціативи долучились й інші благодійні фонди, приватні підприємства та волонтерські організації.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"З огляду на ситуацію в країні та світі з розповсюдженням коронавірусу, наша спілка вирішила зосередити свою діяльність на допомозі воїнам, тому що в першу чергу ми повинні захистити героїв, які захищають нас", - сказав він.

Варто зауважити, що на даний час в Об’єднаних силах підозри на коронавірусну інфекцію або випадків реєстрації хворих на COVID-19 немає.

[embed]https://www.facebook.com/pressjfo.news/videos/2675075666048955/?__xts__

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український захисник підірвався на міні у полях Донбасу, ЗСУ розкрили подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатанілі бойовики 15 разів обстріляли українських захисників на Донбасі, в ООС повідомили про поранених.

Також "Знай.ua" писав, українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі