У настоятеля Києво-Печерської Лаври, митрополита Вишгородського і Чорнобильського Української православної церкви (Московського патріархату) Павла (Лебідь) було виявлено коронавірус SARS-CoV-2, збудник коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє Релігійна правда з посиланням на власні джерела в оточенні митрополита. Також цю інформацію підтвердили й інші українські ЗМІ.

Ознаки захворювання у Павла виникли ще декілька днів тому, тепер коронавірусну хворобу підтвердило тестування.

Києво-Печерська Лавра, скріншот
Києво-Печерська Лавра, скріншот

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Цікаво, що декілька днів тому владика Павло провів богослужіння, на яке відвідав голова УПЦ МП Онуфрій, інші представники вищого духовенства та українські політики.

Також митрополит Павло піддав критиці дії української влади, яка через карантин обмежила богослужіння. У Києво-Печерській Лаврі цього розпорядження не виконували до останнього, а сам настоятель закликав людей частіше ходити в церкву, зауважуючи, що гріх небезпечніший за коронавірус.

Владика Павло неодноразово опинявся в епіцентрі скандалів через свою антиукраїнську позицію та любов до предметів розкоші, таких яких дорогі автомобілі та годинники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше специфічні смаки настоятеля Лаври змусили перехреститися всю Україну: жіночий одяг, фалоімітатори, золоті злитки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розповіли, що московські попи винесли з Києво-Печерської лаври: навіть важко підрахувати.

Також "Знай.ua" писав, що Києво-Печерська Лавра охоплена полум'ям, пожежні відчайдушно борються з вогнем: фото і відео події.