У мережі захисники тварин збунтували через те, що на різноманітних сайтах оголошень українці здають в оренду собак, аби можна було законно відвідувати парки та гуляти по вулицям.

Відповідний допис з наріканнями оприлюднила на власній сторінці киянка Олена Кожина.

Варто зауважити, що нещодавно Кабінет міністрів зроби жорсткішими правила карантин, спричиненого коронавірусом, та заборонив гуляти вулицями України по двох, а також відвідувати парки, аби зменшити ризик зараження Covid-19. Щоправда, низка правил не діє на власників чотирилапих. Відтак, винахідливі українці придумали новий спосіб підзаробити та почали здавати в оренду власних псів, аби мати можливість подихати свіжим повітрям.

"Ау, люди ви взагалі в адекватний ?! Тільки наш народ здатний на такі гидоти! Волонтери віддаючи зараз собачок, будь ласка, проводить співбесіду з великим пристрастю і перевіряйте умови, привозите самі, віддавайте тільки під договір, будь ласка", - написала жінка.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Водночас користувачі соцмережі її підтримали та заявили, що такі дії є жорстоким поводженням щодо псів, і таких "орендарів" потрібно покарати:

  • Охриніти. Для вихованця стрес, коли його будуть передавати для вигулу в "чужі руки". Це добре, якщо ці "руки" будуть добрими.
  • Люди перестали бути людьми, де беруться такі виродки, хто їх таких покидьків народжує?
  • Ідіоти... Ну чесно, взагалі ох@їли! Мені соромно, що я живу в такому убогому суспільстві! Собак вони в оренду здають...
  • А чому дітей своїх не здають в оренду?
  • У хохлів зовсім мізків не залишилося. Все вірус зжер. Як же можна живу істоту в оренду здавати. Виродки.
  • Людської дурості і жадібності немає меж. Здали б дітей своїх в оренду, чи що.

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що трапиться, якщо не носити маску.

Як повідомляв Знай.ua, коли закінчиться пандемія коронавірус і фінансова прірва.

Також Знай.ua писав, що Киево-Печерська Лавра закрилася на карантин, ченців тестують на коронавірус.