Відома блогерша уклала волосся за допомогою підручних засобів і вразила результатом фолловерів. На відео, опублікованому в соціальній мережі TikTok шанувальники отримали шедевральний лайфхак, як зробити милі кучеряшки просто і легко без походу в салон.

Зачіска, скріншот з TikTok
Зачіска, скріншот з TikTok

Користувачка Брі Хармон (Bri Harmonn) опублікувала ролик, на якому зробила укладку, використовуючи пояс від халата. На опублікованих кадрах блогерша розділила волосся на дві частини і обернула їх навколо пояса, а потім закріпила кінці резинками. Після цього дівчина лягла спати, а на ранок продемонструвала отримані кучері.

"Це не дуже зручно, але рекомендую — ефект 10/10", — зазначила вона в описі до посту.

Фолловери Хармон оцінили отриману зачіску понад 200 тисячами лайків і висловили своє захоплення в коментарях під публікацією, яку подивилися більше мільйона чоловік.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зачіска, скріншот з TikTok
Зачіска, скріншот з TikTok

"Я в шоці від того, як це виглядає", "Спосіб працює і з коротким волоссям, тільки що моя подруга спробувала і вийшло чудово", "Це виглядає приголомшливо", — написали юзери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Павло Воля затролив муки батьків на карантині - "Вчителі у ванній з просеко кайфують".

Як повідомляв Знай.ua, коли закінчиться пандемія коронавірус і фінансова прірва.

Також Знай.ua писав, що Киево-Печерська Лавра закрилася на карантин, ченців тестують на коронавірус.