В Україні найближчим часом мають намір ввести єдині електронні квитки на всі види транспорту. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури.

Міністерство інфраструктури разом з державним підприємством "Галузевий центр цифровізації і кібербезпеки" працюють над запуском SmartTicket - єдиного електронного квитка.

Так, планується, що квиток дозволить пасажирам користуватися всіма видами транспорту, в тому числі залізничний, міський та авіа перевізників на території України.

електронний військовий квиток
електронний військовий квиток

Раніше повідомлялося, що в громадському транспорте по максимуму введуть нову систему оплати за проїзд. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наприклад, для оплати разового проїзду в громадському транспорті Києва необхідно буде придбати QR-квиток, - повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Також він нагадав про те, що з 1 квітня в громадському транспорті для оплати проїзду буде діяти єдиний електронний квиток, яким можна буде оплатити поїздку в метро, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нагадали киянам про "смерть" талончиків в міському транспорті.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові обіцяний е-квиток "завис" у повітрі, коли введуть ноу-хау і що потрібно знати.

Також Знай. ua писав, що киян чекають великі неприємності в метро.