Корупція для України – явище звичне. Мало не щодня ми читаємо інформацію про нові розслідування, проте відповідальності за це практично ніхто не несе. Особливо погано йдуть справи на митниці, махінації на якій – чи не “візитна картка” України. Про новий факт корупції розповів народний депутат Андрій Холодов на своїй сторінці в Facebook.

Планирую на следующей неделе написать очередное обращение в правоохранительные органы по коррупции на таможне. Первый...

Geplaatst door Андрій Холодов op Zaterdag 11 april 2020


Холодов заявив, що йому відомі факти корупції з боку Дениса Шендрика, першого заступника голови митниці України. Юрист повідомляє, що Шендрик, разом з начальником Одеської митниці Михайлом Грібановим, використовують схему з пересортом. За словами Холодова, вони “масово малюють пересорт”, і при цьому занижують вартість розмитнення імпорту товарів на 20-30%.
За свої послуги Шендрик і Грибанов нібито стягують плату з деяких компаній. За заявою Холодова, список цих компаній також є в нього на руках, і він обов'язково його опублікує. Юрист заявив, що з цим переліком він звернеться в Державне бюро розслідувань і Службу безпеки України. Раніше ДБР вже відкривала кримінальні справи за його клопотанням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, українці закордоном з-за карантину залишилися без страхового поліса, що запропонували в МЗС.

Як повідомляв Знай.uа, авто головного санлікаря України Ляшко потрапив в аварію по дорозі на Миколаїв, перші деталі ДТП.

Знай.uа писав, великодній кошик стане не по кишені українцям — скільки треба викласти за паски, яйця та м'ясо.