Відомий дитячий лікар і блогер Євген Комаровський закликав українців утриматися від прийому гостей на Великдень у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Лікар зазначив, що для кожного це дуже особисте свято. Для Комаровського вона пов'язана з родиною, візитами близьких друзів, дітей і онуків. Однак цього року він не зможе дозволити собі це.

"Я дуже хочу побачити своїх дітей, я хочу поцілувати онуків, але я прекрасно розумію, що якщо я захворію, у мене немає ніяких шансів перетворитися на Ісуса Христа. Я не воскресну. Вони залишаться без мене", - сказав педіатр у відеоблозі.

Євген Комаровський, фото Instagram
Євген Комаровський, фото Instagram

При цьому у Вербну неділю Євген бачив безліч парафіян біля церков. Він побоюється, що ситуація повториться і на Великдень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Але як щодо того, що Бог вас і в масці почує, і без маски почує – у будь-якому випадку почує, якщо ви щирі, якщо хочете добра собі і своїм близьким. Невже ви вірите в те, що Велике Христове Воскресіння змінюється в залежності від того, де ви знаходитесь в цей день?" - заявив Коморовський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський показав наслідки пандемії в різних країнах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаровський розставив всі крапки над "і" у питанні масок.

Також портал Знай.uа писав, що українці в віці старше 60 років повинні залишатися в самоізоляції. Але є ряд випадків, коли вони можуть виходити з дому.